VARDAGSLUNCH
tisdag till fredag från kl 11.30
SMÅ RÄTTER
Carpaccio med löjromsdressing 245
Carpaccio of beef with a bleak roe dressing
Löjrom från Kalix med Brioche 295
Bleak roe from Kalix with Brioche
Wagners sallad på svensk hummer, pistage, pinjenöt, russin, bacon 345/495
Wagners salad of Swedish lobster, pistachio, pine nuts, raisins, bacon
Sallad på Hallands Himmel
päron, fikon och valnöt 175
Salad of blue cheese, pear, fig and walnut
Fransk löksoppa 185
French onion soup
Risotto på kål och vintertryffel 195/275
Risotto of cabbage and winter truffle
VARMRÄTTER
Friterad torsk med Skagenröra
pickles, citron och kokt potatis 275
Deep fried cod, shrimps ”Skagen”, pickles, lemon, boiled potatoes
Kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis 195
Swedish beef stew, beet roots and boiled potatoes
Kalvfilé, Madeirasås, haricots, pommes frites 445
Fillet of veal, a Madeira sauce, French beans and pommes frites
Arancini med vita bönor
tomat- och fänkålsbuljong med saffran 255
Arancini with white beans
a tomato and fennel bouillon with saffron
DESSERTER
Crème Caramel med apelsin samt Cointreaugrädde 135
Crème Caramel, orange and Cointreau flavoured cream
Mörk chokladkräm, havtornssorbet
samt saltrostade Marconamandlar 145
Dark chocolate crème, a sea buckthorn sorbet
salted and roasted Marcona almonds
Cocossorbet med romkokt ananas 95
Coconut sorbet with pineapple preserved in Rum
Tryffel 65
Truffle
Paste di Mandorle 45
Paste di mandorle