VARDAGSLUNCH
tisdag till fredag från kl 11.30
SMÅ RÄTTER
Carpaccio med löjromsdressing 245
Carpaccio of beef with a bleak roe dressing
Löjrom från Kalix, Br. Persson med Brioche
30 g 295 / 50g 475
Bleak roe from Kalix, Br. Persson with Brioche
Smörstekt Brioche med pocherat ägg
hollandaisesås och räkor 255
Butter fried Brioche with poached egg
sauce Hollandaise and shrimp
Chèvre chaud
med sallad på betor och valnötter 175
Chèvre chaud with a salad of beets and walnuts
Kycklinglevermousse och Armagnacplommon
på frasig våffla 185
Chicken liver mousse and plums in Armagnac on a crispy waffle
Risotto på jordärtskocka
med Serranochips och vintertryffel 195/275
Risotto of Jerusalem artichoke with Serrano crisps and winter truffle
VARMRÄTTER
Torskbullar
med kaviarsandefjordsås och potatispuré 195
Cod quenelles with a caviar cream sauce and a potato purée
Wiener Schnitzel, grillad citron
sardell- och kaprissmör, stekt potatis 275
Wiener Schnitzel, grilled lemon
an anchovy and caper butter and fried potatoes
Kalvfilé, Madeirasås, haricots, pommes frites 445
Fillet of veal, a Madeira sauce, French beans and pommes frites
Gnocchi med kronärtskocka, grönkål
brynt smör, mandel och grillad citron 255
Gnocchi with artichokes, kale, browned butter
almonds and grilled lemon
DESSERTER
Crème Caramel
med hjortron och Punschgrädde 135
Crème Caramel with cloudberries and Punsch flavoured cream
Inkokt päron med vaniljglass
kolasås och saltrostade mandlar 145
Preserved pear with vanilla ice cream
fudge sauce and salt-roasted almonds
Blodapelsinsorbet
med Aperolskum och saltrostad mandel 95
Blood orange sorbet, Aperol foam, salt roasted almond
Tryffel 65
Truffle
Paste di Mandorle 45
Paste di mandorle