LUNCH VARDAGAR
SMÅ RÄTTER
Carpaccio med löjromsdressing 245
Carpaccio of beef with a bleak roe dressing
Kalixlöjrom, Br. Persson med Brioche 275
Bleak roe from Kalix with Brioche
Sallad med gratinerad getost, rödbeta, pinjenöt 175
Salad with gratinated goat cheese, beetroot and pine nut
Kokt vit AAA sparris, brynt smörhollandaise samt råhalstrad havskräfta 275/395
Poached AAA asparagus, a browned butter hollandaise sauce and a seared langoustine
VARMRÄTTER
Pocherad kolja, Sandefjordsås med stenbitsrom, broccoli samt färskpotatis 195
Poached haddock, a Sandefjord cream sauce, lumpsucker roe, broccoli and new potatoes
Klassisk råbiff, pommes allumettes, grönsallad 275
Steak tartare, pommes allumettes and a green salad
Kalvfilé, Madeirasås, haricots, pommes frites 445
Fillet of veal, a Madeira sauce, French beans and pommes frites
Ängamat, vårens primörer, pocherat ägg och krutonger 245
Velouté of spring primeurs, served with poached egg and croutons
DESSERTER
Blodapelsinsorbet med Aperolskum och saltrostad mandel 75
Blood orange sorbet, Aperol foam, salt roasted almond
Crème Caramel med inkokt päron och Calvadosgrädde 135
Crème Caramel, preserved pear and Calvados cream
Tryffel 65
Truffle
Paste di Mandorle 45
Paste di mandorle