VARDAGSLUNCH
tisdag till fredag från kl 11.30
SMÅ RÄTTER
Carpaccio med löjromsdressing 245
Carpaccio of beef with a bleak roe dressing
Löjrom från Kalix med Brioche 295
Bleak roe from Kalix with Brioche
Wagners sallad på svensk hummer, pistage, pinjenöt, russin, bacon 345/495
Wagners salad of Swedish lobster, pistachio, pine nuts, raisins, bacon
Risotto med blåmussla, chorizo, grillad citron och persilja 195/275
Risotto with mussels, chorizo, grilled lemon and parsley
Smørrebrød med getfärskost, betor, päron och honung 175
Smørrebrød with fresh goat cheese, beets, pear and honey
VARMRÄTTER
Friterad torsk med Skagenröra, pickles, citron och kokt potatis 275
Deep fried cod, shrimps ”Skagen”, pickles, lemon, boiled potatoes
Plommonspäckad fläskkarré, gräddsky
svartvinbärsgelé och Hasselbackspotatis 195
Roast pork stuffed with plums, a cream sauce
black currant jelly and ”Hasselbacks”-potatoes
Kalvfilé, Madeirasås, haricots, pommes frites 445
Fillet of veal, a Madeira sauce, French beans and pommes frites
Potatisgalette med höstsvampkräm, tryffel och bakad lök 245
Potato galette with an autumn mushroom crème, truffle and baked onions
DESSERTER
Crème Caramel med Cognacsplommon och lättvispad grädde 135
Crème Caramel, plums in Cognac and whipped cream
Kräm på mörk choklad, kolasås, lingon- och yoghurtglass samt rostad mandel 135
Crème of dark chocolate, a caramel sauce
a lingonberry and yoghurt ice cream and roasted almonds
Äpplesorbet med Calvadosskum 95
Apple sorbet with a Calvados foam
Tryffel 65
Truffle
Paste di Mandorle 45
Paste di mandorle