Wagners Bistro

MENY

TILL DRINKEN

Gröna oliver och Marconamandlar 95
Green olives and Marcona almonds

Ostron naturell, från 40
Oyster au naturel

Gratinerat ostron 75
Gratinated oyster

Salta ”Churros” med löjromsdip 75
Salty ”Churros” with a bleak roe dip sauce

Halstrad havskräfta med tomat och chili 95
Seared langoustine with tomato and chili

Lufttorkad Mangalica 115
Air cured Mangalica

Osetra kaviar Acipenser gueldenstaedtii, toast, syrad grädde, citron
Osetra caviar Acipenser gueldenstaedtii, toast, sour cream and lemon
28g   595
125 g   2495 

SMÅ RÄTTER

Kalixlöjrom, Br. Persson, med Brioche 275
Bleak roe from Kalix with Brioche

Carpaccio med löjromsdressing 245
Carpaccio of beef with a bleak roe dressing

Sallad med gratinerad getost, rödbetor och pinjenötter 175
Salad with gratinated goat cheese, beetroots and pine nuts

Tartar på piggvar med ramslöksemulsion samt nysaltad stenbitsrom 225
Tartar of turbot with a ramson emulsion and lumpsucker roe

Toast med kallrökt lax, stuvad spenat och pocherat ägg 195
Toast of cold smoked salmon, creamed spinach and poached egg

Kokt vit AAA sparris, brynt smörhollandaise samt råhalstrad havskräfta 275/395
Poached AAA asparagus, a browned butter hollandaise sauce and a seared langoustine

STORA RÄTTER

Fricassé på torsk, blåmusslor och oxbringa samt ramslök och palsternacka 365
Fricasse of cod, blue mussels and brisket of beef with ramson and parsnips

Vårkyckling fylld med kalvbräss, örtsky och primörer i sparrisemulsion 295
Spring chicken filled with veal sweetbreads, a herb jus and primeurs in an asparagus emulsion

Kalvfilé med Madeirasås, haricots och pommes frites 445
Fillet of veal, a Madeira sauce, French beans and pommes frites

Ängamat, vårens primörer, pocherat ägg och krutonger 245
Velouté of spring primeurs, served with poached egg and croutons

DESSERTER

Crème Caramel med inkokt päron och Calvadosgrädde 135
Crème Caramel with preserved pear and Calvados cream

Sabayongratinerade rabarber med vanilj- och yoghurtsorbet 135
Rhubarbs gratinated with sabayon, served with a vanilla and yoghurt sorbet

Blodapelsinsorbet med Aperolskum och saltrostad mandel 75
Blood orange sorbet, Aperol foam, salt roasted almond

Tryffel 65
Truffle

Paste di Mandorle 45
Paste di mandorle

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
Shopping cart close