VARDAGSLUNCH
serveras vardagar från 11.30
SMÅ RÄTTER
Carpaccio med löjromsdressing 245
Carpaccio of beef with a bleak roe dressing
Löjrom från Kalix, Br. Persson med Brioche 315
Bleak roe from Kalix, Br. Persson with Brioche
Wagners sallad på svensk hummer
pistage, pinjenöt, russin, bacon 345
Wagners salad of Swedish lobster
pistachio, pine nuts, raisins, bacon
Smørrebrød med gratinerad getost
betor, päron och pinjenötter 195
Smørrebrød with gratinated goat cheese, beets, pear and pine nuts
Risotto med Karljohanssvamp 195/275
Risotto with cep mushrooms
VARMRÄTTER
Pocherad torsk, hummersås
svartrot, spenat samt kokt potatis 295
Poached cod, lobster sauce
salsify, spinach and boiled potatoes
Plommonspäckad fläskkarré, gräddsky
vinbärsgelé och Hasselbackspotatis 195
Roast pork stuffed with plums, a cream sauce
currant jelly and ”Hasselbacks”-potatoes
Kalvfilé, Madeirasås, haricots, pommes frites 465
Fillet of veal, a Madeira sauce, French beans and pommes frites
Gnocchi i ostsås
med ragu på kål och höstsvamp 265
Gnocchi in a cheese sauce
with a ragout of cabbage and autumn mushrooms
DESSERTER
Crème Caramel
med lättvispad grädde och hallon 135
Crème Caramel with whipped cream and raspberries
Tarte Tatin med vaniljglass 145
Tarte Tatin with vanilla ice cream
Skogsbärsorbet, mascarpone- och yoghurtskum
samt mandelcrunch 95
Berry sorbet, foam of mascarpone and yoghurt, almon crunch
Tryffel 65
Truffle
Paste di Mandorle 45
Paste di mandorle