Wagners Bistro

VARDAGSLUNCH

serveras vardagar från 11.30

SMÅ RÄTTER

Carpaccio med löjromsdressing 245
Carpaccio of beef with a bleak roe dressing

Löjrom från Kalix, Br. Persson med Brioche 315
Bleak roe from Kalix, Br. Persson with Brioche

Wagners sallad på svensk hummer
pistage, pinjenöt, russin, bacon 345
Wagners salad of Swedish lobster
pistachio, pine nuts, raisins, bacon

Smørrebrød med gratinerad getost
betor, päron och pinjenötter 195
Smørrebrød with gratinated goat cheese, beets, pear and pine nuts

Risotto med Karljohanssvamp 195/275
Risotto with cep mushrooms

VARMRÄTTER

Pocherad torsk, hummersås
svartrot, spenat samt kokt potatis 295
Poached cod, lobster sauce
salsify, spinach and boiled potatoes

Plommonspäckad fläskkarré, gräddsky
vinbärsgelé och Hasselbackspotatis 195
Roast pork stuffed with plums, a cream sauce
currant jelly and ”Hasselbacks”-potatoes

Kalvfilé, Madeirasås, haricots, pommes frites 465
Fillet of veal, a Madeira sauce, French beans and pommes frites

Gnocchi i ostsås
med ragu på kål och höstsvamp 265
Gnocchi in a cheese sauce
with a ragout of cabbage and autumn mushrooms

DESSERTER

Crème Caramel
med lättvispad grädde och hallon 135
Crème Caramel with whipped cream and raspberries

Tarte Tatin med vaniljglass 145
Tarte Tatin with vanilla ice cream

Skogsbärsorbet, mascarpone- och yoghurtskum
samt mandelcrunch 95
Berry sorbet, foam of mascarpone and yoghurt, almon crunch

Tryffel 65
Truffle

Paste di Mandorle 45
Paste di mandorle