MENY
TILL DRINKEN
Gröna oliver och Marconamandlar 95
Green olives and Marcona almonds
Ostron naturell, från 35
Oyster au naturel
Friterat ostron, brynt smöremulsion, picklad gurka 75
Deep fried oyster, a browned butter emulsion, pickled cucumber
Lufttorkad Mangalica 115
Air cured Mangalica
Salta ”Churros” med löjromsdip 75
Salty ”Churros” with a bleak roe dip sauce
Halstrad havskräfta med tomat och chili 85
Seared langoustine with tomato and chili
SMÅ RÄTTER
Carpaccio med löjromsdressing 245
Carpaccio of beef with a bleak roe dressing
Kycklinglevermousse med Madeira, silverlöksmarmelad 175
Mousse of chicken liver with Madeira and a jam of silver onions
Tartar på rödbeta och ramslökskapris, emulsion på brynt smör, Tomme pur Chèvre 155
Tartare of beet root and pickled ramson buds, an emulsion of browned butter, grated Tomme pur Chèvre
Sotad röding, äpple, selleri, hasselnöt brynt soyasmör 175
Blackened arctic char ”Waldorf”- apple, celereiak and hazelnut
Risotto med vitlöksstekt havskräfta, tomat och dill 195/275
Risotto with crayfish fried in garlic, tomato and dill
Vit sparris, hollandaisesås, pocherat ägg, forellrom 255/395
White asparagus, sauce hollandaise, poached egg, trout roe
STORA RÄTTER
Örtbakad torskrygg med Beurre blanc, friterat ostron, spenat och svartrot 325
Herb baked cod with a beurre blanc, deep fried oyster, spinach and salsify
Lammrostbiff med örtsky, persiljerot och potatisgratäng 295
Lamb roast beef with an herb jus, parsley root and potato au gratin
Kalvfilé med Madeirasås, haricots och pommes frites 425
Fillet of veal with a Madeira sauce, French beans and pommes frites
Blomkålsgratäng med vårtryffel 245
Cauliflower au gratin with spring truffle
DESSERTER
Kräm på yoghurt och vit choklad, kanel och mandelsmulor, äpplesorbet 125
Créme of yoghurt and white chocolate, cinnamon and almond crumbs and an apple sorbet
Fattiga riddare med inkokt päron och vaniljglass 135
French toast with preserved pear and vanilla ice cream
Tryffel 65
Truffle
Paste di Mandorle 45
Paste di mandorle