MENY

TILL DRINKEN

Gröna oliver och Marconamandlar 95
Green olives and Marcona almonds

Ostron naturell, från 35
Oyster au naturel

Ostron gratinerat 55
Gratinated oyster

Lufttorkad Mangalica 115
Air cured Mangalica

Arancini med tryffelkräm 85
Arancini with a truffle crème

Sardeller, tomat och aioli på rostad bröd 75
Anchovies with tomato and aioli on toasted bread

SMÅ RÄTTER

Tarte flambée med karamelliserad lök, rökt fläsk, tryffel 175
Tarte flambée with caramelized onions, smoked pork and truffle

Carpaccio med löjromsdressing 245
Carpaccio of beef with a bleak roe dressing

Bläckfisk med citron, persilja och chili på surdegstoast 175
Squid with lemon, parsley and chili on a sour dough toast

Wagners hummersallad 345
Wagners lobster salad

Gratinerad getost med betor, pinjenötter, rågbröd 155
Gratinated goats cheese with beets, pine nuts and rye bread

Risotto med vitlöks- och chilistekt havskräfta 195/275
Risotto with crayfish fried in garlic and chili

Ostgratinerad löksoppa med oxsvans 195
Onion soup with a cheese crust and ox tail

STORA RÄTTER

Pocherad hälleflundra med stenbitsrom, beurre blanc, kålskott och dillpotatis 345
Poached halibut with lump sucker roe, a beurre blanc, cabbage sprouts and dill sautéed potatoes

Hjortinnanlår med ört- och rödvinsås, gräddkokt Savoykål och Hasselbackspotatis 295
Roast of deer with a herb and red wine sauce, creamed Savoy cabbage and ”Hasselback” potatoes

Kalvfilé med Madeirasås, haricots och pommes frites 425
Fillet of veal with a Madeira sauce, French beans and pommes frites

Svampcannelloni i en kål- och tryffelbuljong 245
Mushroom cannelloni in a cabbage and truffle bouillon

DESSERTER

Inkokt päron med mandel, salt kolasås och vaniljglass 135
Boiled pear with almonds, a salty fudge sauce and vanilla ice cream

Vit chokladkräm med äpplesorbet och lagrad äpplecidervinäger 125
White chocolate crème with an apple sorbet and matured apple cider vinegar

Tryffel 65
Truffle

Paste di Mandorle 45
Paste di mandorle