MENY

TILL DRINKEN

Gröna oliver och Marconamandlar 95
Green olives and Marcona almonds

Ostron naturell, från 35
Oyster au naturel

Gratinerat ostron 75
Gratinated oyster

Lufttorkad Mangalica 115
Air cured Mangalica

Arancini med tryffelkräm 85
Arancini with a truffle crème

Halstrad havskräfta med tomat och chili 85
Seared langoustine with tomato and chili

SMÅ RÄTTER

Carpaccio med löjromsdressing 245
Carpaccio of beef with a bleak roe dressing

Wagners räksallad, gula russin, bacon, pinjenöt och pistage 225
Wagners shrimp salad, yellow raisins, bacon, pine nuts, pistachio

Gratinerad getost med betor, pinjenötter, rågbröd 155
Gratinated goats cheese with beets, pine nuts and rye bread

Risotto med bläckfisk, blåmusslor och chorizo 195/275
Risotto with squid, blue mussels and chorizo

Krokett på brandade av torsk med paprika och aioli 175
Croquette of cod brandade with paprika and aioli

Ostgratinerad löksoppa med oxsvans 195
Onion soup with a cheese crust and ox tail

STORA RÄTTER

Pocherad torskrygg med en skaldjursvièrge, fänkål samt jordärtskocka 325
Poached back of cod with a shellfish vièrge, fennel and Jerusalem artichokes

Entrecôte med Café de Paris- smör, fransk tomatsallad samt krispiga mandelpotatis 375
Entrecôte with Café de Paris butter, a French tomato sallad and crispy almond potatoes

Kalvfilé med Madeirasås, haricots och pommes frites 425
Fillet of veal with a Madeira sauce, French beans and pommes frites

Potatisgnocchi med blomkål och tryffel 245
Potato gnocchi with cauliflower and truffle

DESSERTER

Sabayongratinerad crêpe med citrussallad samt blodapelsinsorbet 145
Crêpe gratinated with a sabayon served with a citrus fruit salad and a blood orange sorbet

Mörk chokladmousse med punschmarinerade hjortron, vaniljglass och mandelbiskvier 125
Dark chocolate mousse with cloudberries in Punsch, vanilla ice cream and almond biscuits

Tryffel 65
Truffle

Paste di Mandorle 45
Paste di mandorle