MENY

TILL DRINKEN

Gröna oliver 45
Green olives

Mandlar 45
Almonds

Ostron naturell 35
Oyster au naturel

Ostron gratinerat 55
Gratinated oyster

Lufttorkad Mangalica 95
Air cured Mangalica

Halstrad havskräfta med tomat och chili 75
Seared langoustine with tomato and chili

Rösti, syrad grädde och Sevrugakaviar 175
Potato rösti, soured cream and Sevruga caviar

SMÅ RÄTTER

Carpaccio med löjromsdressing 245
Carpaccio of beef with a bleak roe dressing

Getfärskost med lardo, betor, honung och pinjenöt 175
Creamy goat cheese with lardo, beet roots, honey and pine nuts

Wagners hummersallad 345
Wagners lobster salad

Krämig soppa på höstsvamp med oxsvanstoast 195
Creamy soup of autumn mushrooms with an ox tail toast

Sotad röding, brynt smörhollandaise, äpple- och sellericrudité 185
Seared char, a browned butter hollandaise and crudités of apple and celeriak

Risotto med bläckfisk, blåmusslor och chorizo 195/275
Risotto with squid, blue mussels and chorizo

STORA RÄTTER

Stekt uer stuvad blomkål samt tryffelvièrge 275
Fried redfish, creamed cauliflower and a truffle vièrge

Oxkind Bourguignon med potatis- och parmesanpuré 245
Cheek of beef Bourguignon with a potato and parmesan purée

Svampcannelloni i en tryffel- och kålbuljong 245
Cannelloni filled with autumn mushrooms in a truffle and cabage bouillon

Kalvfilé med rödvinssås, haricots och pommes frites 395
Fillet of veal with a red wine sauce, French beans and pommes frites

tillval anklever (ekologisk) ”Au torchon” 75
complement with foie gras de canard ”Au torchon”

DESSERTER

Tarte Tatin med vaniljglass och lagrad äpplecidervinäger 135
Tarte Tatin with vanilla ice cream and matured apple cider vinager

Mörk chokladkräm med inkokta plommon samt mocka- smörkolaskum 125
Dark chocolate crème with preserved plums and a mokka and fudge foam

Tryffel 65
Truffle

Paste di Mandorle 45
Paste di mandorle