(menyn kan ändras med kort varsel och vi hinner inte alltid uppdatera vår hemsida lika snabbt)

TILL DRINKEN

Gröna oliver 35
Green olives

Mandlar 35
Almonds

Ostron naturell 35
Oyster au naturel

Ostron gratinerat 55
Gratinated oyster

Lufttorkad Mangalica 95
Air cured Mangalica

Halstrad havskräfta med tomat och chili 75
Seared langoustine with tomato and chili

Arancini med tryffelkräm 75
Arancini with a truffle crème

SMÅ RÄTTER

Tartar på hälleflundra, lax och pilgrimsmussla i en sparrisemulsion 245
Tartare of halibut, salmon and scallops with an asparagus emulsion

Matjessill med brynt smör, ägg, gräslök och potatis 145
Matjes herring with browned butter, egg, chives and potato

Carpaccio med löjromsdressing 245
Carpaccio of beef with a bleak roe dressing

Smörrebröd med getost, lardo och betor 175
Smörrebröd with goat cheese, beet root and lardo

Risotto med blåmusslor, tomat och fänkål 195
Risotto with blue mussels, tomato and fennel

STORA RÄTTER

Örtbakad torsk med beurre blanc, laxrom och grön sparris 325
Herb bake cod with a beurre blanc, salmon roe and green asparagus

Stekt kalventrecôte med béarnaisesås, lökringar, tomat- och brödsallad samt krispiga potatis 295
Fried veal entecôte with sauce Béarnaise, onion rings, a tomato and bread salad and crispy potatoes

Kroppkakor fyllda med valnöt och karameliserad lök, serveras med ramslökslungade primörer  225
Potato dumplings filled with walnuts and caramelized onions, served with primeur vegetables sautéed with ramson

DESSERTER

Vit chokladkräm med inkokt persika samt sorbet på hallon och yoghurt 135
White chocolate crème, preserved peach and a sorbet of raspberries and yoghurt

Mascarponesorbet med rabarber och jordgubbar  125
Mascarpone sorbet with rhubarbs and strawberries

Tryffel 65
Truffle

Paste di Mandorle 35
Paste di mandorle