(menyn kan ändras med kort varsel och vi hinner inte alltid uppdatera vår hemsida lika snabbt)
TILL DRINKEN
Gröna oliver 35
Green olives
Mandlar 35
Almonds
Ostron naturell 35
Oyster au naturel
Ostron gratinerat 55
Gratinated oyster
Lufttorkad Mangalica 95
Air cured Mangalica
Halstrad havskräfta med tomat och chili 75
Seared langoustine with tomato and chili
Arancini med tryffelkräm 75
Arancini with a truffle crème
SMÅ RÄTTER
Tartar på hälleflundra, lax och pilgrimsmussla i en sparrisemulsion 245
Tartare of halibut, salmon and scallops with an asparagus emulsion
Matjessill med brynt smör, ägg, gräslök och potatis 145
Matjes herring with browned butter, egg, chives and potato
Carpaccio med löjromsdressing 245
Carpaccio of beef with a bleak roe dressing
Smörrebröd med getost, lardo och betor 175
Smörrebröd with goat cheese, beet root and lardo
Risotto med blåmusslor, tomat och fänkål 195
Risotto with blue mussels, tomato and fennel
STORA RÄTTER
Örtbakad torsk med beurre blanc, laxrom och grön sparris 325
Herb bake cod with a beurre blanc, salmon roe and green asparagus
Stekt kalventrecôte med béarnaisesås, lökringar, tomat- och brödsallad samt krispiga potatis 295
Fried veal entecôte with sauce Béarnaise, onion rings, a tomato and bread salad and crispy potatoes
Kroppkakor fyllda med valnöt och karameliserad lök, serveras med ramslökslungade primörer 225
Potato dumplings filled with walnuts and caramelized onions, served with primeur vegetables sautéed with ramson
DESSERTER
Vit chokladkräm med inkokt persika samt sorbet på hallon och yoghurt 135
White chocolate crème, preserved peach and a sorbet of raspberries and yoghurt
Mascarponesorbet med rabarber och jordgubbar 125
Mascarpone sorbet with rhubarbs and strawberries
Tryffel 65
Truffle
Paste di Mandorle 35
Paste di mandorle