(menyn kan ändras med kort varsel och vi hinner inte alltid uppdatera vår hemsida lika snabbt)

LUNCH

lunch serveras med Wagners surdegsbröd samt ekologiskt smör smaksatt med Læsøsalt


Carpaccio med löjromsdressing 245
Carpaccio of beef with a bleak roe dressing

Tartar på rödbeta och ramslökskapris, emulsion på brynt smör, Tomme pur Chèvre 155
Tartare of beet root and pickled ramson buds, an emulsion of browned butter, grated Tomme pur Chèvre

Risotto med vitlöksstekt havskräfta 195/275
Risotto with crayfish fried in garlic

Vit sparris, hollandaisesås, pocherat ägg, forellrom 255/395
White asparagus, sauce Hollandaise, poached egg, trout roe

Örtfärserad lammbringa, tomat- och olivvièrge samt rostade rotsaker 195
Herb baked brisket of lamb, a tomato and oliv vièrge, root vegetables

Kokt torsk med hollandaise, räkor, gurka, spenat 275
Boiled cod, sauce Hollandaise, shrimps, cucumber, spinach

Kalvfilé, Madeirasås, haricots, pommes frites 425
Fillet of veal with a Madeira sauce, French beans, pommes frites

Blomkålsgratäng med vårtryffel 245
Cauliflower au gratin with spring truffle

Kräm på yoghurt och vit choklad, kanel- och mandelsmulor, äpplesorbet 125
Crème of yoghurt and white chocolate, cinnamon and almond crumbs and an apple sorbet

Paste di Mandorle 45
Paste di mandorle

Chokladtryffel 65
Chocolate truffle