(menyn kan ändras med kort varsel och vi hinner inte alltid uppdatera vår hemsida lika snabbt)

LUNCH

SMÅ RÄTTER

Carpaccio med löjromsdressing 245
Carpaccio of beef with a bleak roe dressing

Kantarelltoast med Gammel Knas ostkräm 195
Chanterelle toast with a ”Gammel Knas” cheese crème

Citronkokta kronärtskockshjärtan, aioli och lardo 175
Artichoke hearts cooked in lemon, served with aioli and lardo

Havskräftsrisotto med krondill 195/275
Risotto of langoustine with heads of dill

VARMRÄTTER

Bouillabaisse med torsk, räkor, blåmussla, krutonger, fänkål och aioli 265
Bouillabaisse with cod, prawns and mussels, croutons, fennel, aioli

Kalvfärsjärpar, tomat- och paprikasås, bakad lök och rostad potatis 175
Fried veal quenelles in a tomato and paprika sauce, baked onion and roasted potatoes

Kalvfilé med Madeirasås, haricots och pommes frites 425
Fillet of veal, a Madeira sauce, French beans and pommes frites

Getostkroketter, glaserade betor, bakad äpple 245 
Goat cheese fritters, glazed beets and baked apple

DESSERTER

Körsbärssorbet och rostad mandel 75
Sorbet of cherries with roasted almonds

Crème Caramel med plommon ”Vieille Prune” 125
Crème caramel with plums in Vieille Prune

Tryffel 65
Truffle

Paste di Mandorle 45
Paste di mandorle