LUNCH VARDAGAR
SMÅ RÄTTER
Carpaccio med löjromsdressing 245
Carpaccio of beef with a bleak roe dressing
Kalixlöjrom, Br. Persson med Brioche 275
Bleak roe from Kalix with Brioche
Sallad med gratinerad getost, rödbeta, pinjenöt 175
Salad with gratinated goat cheese, beetroot and pine nut
Kokt vit AAA sparris, brynt smörhollandaise samt råhalstrad havskräfta 275/395
Poached AAA asparagus, a browned butter hollandaise sauce and a seared langoustine
VARMRÄTTER
Pocherad torskrygg, hollandaisesås, räkor, gurka, pepparrot och färskpotatis 275
Poached loin of cod with sauce Hollandaise, shrimps, cucumber, horseradish and new potatoes
Krokett på fläsklägg, ljummen primörsallad samt riven Gammelknas 195
Croquette of pork leg, salad of primeurs and Gammelknas cheese
Kalvfilé, Madeirasås, haricots, pommes frites 445
Fillet of veal, a Madeira sauce, French beans and pommes frites
Kroppkakor fyllda med hasselnötskräm, serveras med sparris, brynt smör och citron 245
Potato dumplings filled with a hazelnut crème, served with asparagus, browned butter and lemon
DESSERTER
Blodapelsinsorbet med Aperolskum och saltrostad mandel 75
Blood orange sorbet, Aperol foam, salt roasted almond
Vit choklad- och yoghurtkräm med pistagebiscotti och rabarbersorbet 135
White chocolate and yoghurt crème with pistachio biscotti and a rhubarb sorbet
Tryffel 65
Truffle
Paste di Mandorle 45
Paste di mandorle