En klassisk nyårssupé bestående av 5 rätter serveras från kl. 20.00
Amuse Bouche Tartar på oxe med störrom, syrad grädde, brynt smör samt pommes alumettes Pocherad piggvarsfilé och halstrad pilgrimsmussla, beurre blanc och bakad jordärtskocka Kalvfilé ”Rossini” Ost Mörk chokladkräm, salt kolasås och sorbet på hallon Petit four 1595 per kuvert Utsökta dryckesackompanjemang tillhandahållas om så önskas
NYÅRSAFTON
En nyårsmeny på 3 rätter signerad Ulf Wagner serveras under sen eftermiddagObservera att sittningstiden på denna måltid är begränsad till 3 timmar Tartar på oxe med störrom, syrad grädde, brynt smör samt pommes alumettes Pocherad piggvarsfilé och halstrad pilgrimsmussla, beurre blanc och bakad jordärtskocka Mörk chokladkräm, salt kolasås och sorbet på hallon 995 per kuvert
Ulf Wagner 50 år i gastronomins tjänst
Amuse Bouche Tartar på oxfilé med Oscietracaviar Wagners hummersallad Rådjursnoisetter, ört – och rödvinssås samt variation på jordärtskocka Päron- Tarte Tatin med Bourbonvaniljglass Meny 1295 Vinpaket 795
Silverado Trail: The Serene Side of Napa Valley
Lorem ipsum dolor sit amet scelerisque orci. Aenean et ex ut elit tincidunt rutrum vitae eleifend metusareil Nunc tincidunt venenatis tellus euismod fermentum. Maecenas sed dapibus eros. Phasellus eu mi metusdajn. Nunc mi nisl, viverra id sollicitudin et, auctor sit amet augue.
Chinese Wine Terms
Lorem ipsum dolor sit amet scelerisque orci. Aenean et ex ut elit tincidunt rutrum vitae eleifend metusareil Nunc tincidunt venenatis tellus euismod fermentum. Maecenas sed dapibus eros. Phasellus eu mi metusdajn. Nunc mi nisl, viverra id sollicitudin et, auctor sit amet augue.
The Journey to the Table
Lorem ipsum dolor sit amet scelerisque orci. Aenean et ex ut elit tincidunt rutrum vitae eleifend metusareil Nunc tincidunt venenatis tellus euismod fermentum. Maecenas sed dapibus eros. Phasellus eu mi metusdajn. Nunc mi nisl, viverra id sollicitudin et, auctor sit amet augue.
A Taste of Wine-inspired Vacations
Lorem ipsum dolor sit amet scelerisque orci. Aenean et ex ut elit tincidunt rutrum vitae eleifend metusareil Nunc tincidunt venenatis tellus euismod fermentum. Maecenas sed dapibus eros. Phasellus eu mi metusdajn. Nunc mi nisl, viverra id sollicitudin et, auctor sit amet augue.