SMÅ RÄTTER
Carpaccio med löjromsdressing 245 *
Carpaccio of beef with a bleak roe dressing
Sallad med grillad päron, valnötter, Mangalica samt blåmögelost och 100- årig Balsamico 195
Salad with grilled pear, walnuts, Mangalica ham blue cheese and 100 years old Balsamico
Citronkokta kronärtskockshjärtan, aioli och lardo 175
Artichoke hearts cooked in lemon, served with aioli and lardo
Tartar på röding med inlagda betor och emulsion på brynt smör 195
Tartar of arctic char, pickled beets and a browned butter emulsion
Kantarelltoast med Gammel Knas ostkräm 195
Chanterelle toast with a ”Gammel Knas” cheese crème
Risotto på Karljohanssvamp 195/275
Risotto of cep mushrooms
VARMRÄTTER
Carpaccio med löjromsdressing 245 *
Carpaccio of beef with a bleak roe dressing
Sallad med grillad päron, valnötter, Mangalica samt blåmögelost och 100- årig Balsamico 195
Salad with grilled pear, walnuts, Mangalica ham blue cheese and 100 years old Balsamico
Citronkokta kronärtskockshjärtan, aioli och lardo 175
Artichoke hearts cooked in lemon, served with aioli and lardo
Tartar på röding med inlagda betor och emulsion på brynt smör 195
Tartar of arctic char, pickled beets and a browned butter emulsion
Kantarelltoast med Gammel Knas ostkräm 195
Chanterelle toast with a ”Gammel Knas” cheese crème
Risotto på Karljohanssvamp 195/275
Risotto of cep mushrooms
Carpaccio med löjromsdressing 245 *
Carpaccio of beef with a bleak roe dressing
Sallad med grillad päron, valnötter, Mangalica samt blåmögelost och 100- årig Balsamico 195
Salad with grilled pear, walnuts, Mangalica ham blue cheese and 100 years old Balsamico
Citronkokta kronärtskockshjärtan, aioli och lardo 175
Artichoke hearts cooked in lemon, served with aioli and lardo
Tartar på röding med inlagda betor och emulsion på brynt smör 195
Tartar of arctic char, pickled beets and a browned butter emulsion
Kantarelltoast med Gammel Knas ostkräm 195
Chanterelle toast with a ”Gammel Knas” cheese crème
Risotto på Karljohanssvamp 195/275
Risotto of cep mushrooms